Thuistesten met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid

Een SOA is een belangrijke en persoonlijke kwestie. Mogelijk heeft de uitslag een grote invloed op je leven. Je eigen gezondheid en die van een ander zijn voor jou belangrijk. Toch ben je ook erg gesteld op je privacy.

Niet iedereen hoeft mee te kijken, niet waar?

Je kunt natuurlijk naar de huisarts of kliniek om jezelf op een betrouwbare manier te laten testen. Je moet hiervoor wel een afspraak maken en vrij zijn van je dagelijkse verplichtingen. De uitslag wordt meestal per brief bij je thuisbezorgd of via telefoon aan je doorgegeven. Als iemand anders dit opvangt is je privacy in het geding en kunnen ongemakkelijke situaties ontstaan.

Gelukkig is het dankzij de hedendaagse techniek nu mogelijk om jezelf in de privacy van je eigen huis te testen, met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid.
Via onze webshop Anoniemthuistesten.nl is het mogelijk om anoniem thuistesten te bestellen. Deze testen worden verzonden zonder herkenbare afzender. Ook de betaling wordt onder een naam uitgevoerd die niet als thuistest-instantie te herkennen is.

Je kiest zelf waar je de bestelling wilt laten bezorgen; bij je thuis of een ander adres. Hierdoor kun je volledig anoniem een thuistest bestellen en jezelf testen wanneer het jou uitkomt.

Ons verhaal

Anoniemthuistesten.nl is opgericht door drie vrienden die veel ervaring hebben met webshops en de medische diagnostiek. Eén van deze ervaringen was met een partij die online SOA-testen verkocht. Wij zagen hoe er veel producten van twijfelachtige kwaliteit werden verkocht. We ergerden ons aan deze korte termijn visie.

Uiteindelijk heeft dat er en heeft er toe geleid dat het contact met deze partij werd verbroken.

Wij hebben altijd het gevoel gehad dat we het beter konden als we het zelf zouden doen. Op een dag hebben we besloten om daad bij het woord te voegen.

We maakten een beslissing om alleen de thuistesten met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid aan te bieden. Het voelt beter om hogere kwaliteit aan te bieden die een hogere prijs heeft, dan achteraf uit te moeten leggen waarom een goedkoper product niet het gewenste resultaat heeft geboden.

We gingen op zoek naar producten met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en kwamen zo uit bij een erkend geaccrediteerd laboratorium.

Toen wisten we dat we een product konden aanbieden die kwalitatief superieur is aan de goedkope – maar dus ook onbetrouwbare – thuistesten. En dat tegen een fractie van de prijs van een test die via de GGD of huisarts wordt afgenomen.
Door de kennis van e-commerce met het specialisme van medische diagnostiek te combineren zijn wij ervan overtuigd een betrouwbare en moderne oplossing te bieden omtrent persoonlijke gezondheid. Met snelle levertijden en online toepassingen heb je zo snel mogelijk en discreet duidelijkheid.

Voor inhoudelijke vragen over je persoonlijke situatie ga je nog steeds naar een behandelend arts.

Wij willen je graag in staat stellen om persoonlijke testen in alle anonimiteit en privacy van je eigen huis zelf uit te voeren, met een uitslag die je kunt vertrouwen.

Niels, Kirsten en Nils