Klantenservice

Betaling

Je kunt in onze webshop afrekenen via iDeal, Paypal, per Bankoverschrijving, Belfius, BanContact en per Creditcard. Wij rekenen geen extra kosten voor bepaalde betaalmethoden, zoals vaak bij andere webshops.

Onze betaling is ook discreet ingericht: op jouw bankafschrift komt ‘Mollie’ of ‘STG MOLLIE PAYMENTS’, te staan, ten behoeve van Kaching BV’. Dat is de naam van het betalingssysteem waarvan wij gebruik maken en dat is niet terug te leiden naar anoniemthuistesten.nl.

Zodra de betaling verwerkt is wordt jouw bestelling ingepakt. Hieronder kan je vinden op welk moment jouw bestelling verzonden wordt.

Verzending en levering

Anoniemthuistesten.nl rekent nooit verzendkosten voor jouw bestelling, ongeacht je bestelbedrag. Wij verzenden onze thuistesten met DHL. Als je voor 22.30 een bestelling doet, dan wordt deze bij ons dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die op een vrijdagavond na 22.30 worden besteld, worden op maandag geleverd.

Het overzicht van de levering staat ook in de tabel hieronder:

Besteld voor: Geleverd op:
Maandag, 22:30 Dinsdag
Dinsdag, 22:30 Woensdag
Woensdag, 22:30 Donderdag
Donderdag, 22:30 Vrijdag
Vrijdag, 22:30 Zaterdag
Vrijdag, na 22:30 Maandag
Zaterdag of zondag Maandag

Alle thuistesten worden verzonden met een Track & Trace code. Dit betekent dat je altijd weet waar jouw pakketje zich in het sorteerproces bevindt. Deze Track & Trace code wordt verzonden in het mailtje waarin staat dat jouw bestelling afgerond is.

Bestellingen worden standaard verzonden als brievenbuspost. Je hoeft er dus niet per sé voor thuis te blijven.

Let erop dat als je meer dan twee SOA-testen bestelt de verzending mogelijk als pakket wordt verzonden. Ook dan betaal je uiteraard geen verzendkosten. Je kunt thuisblijven voor het pakketje, of ervoor kiezen om het later op te halen bij een DHL-afhaalpunt. Als je het pakketje na 2 weken nog niet hebt afgehaald, wordt het retour gestuurd naar ons.

Verpakking

Als jouw bestelling niet door de brievenbus past, dan levert DHL jouw bestelling standaard bij de buren af. Daarom worden al onze bestellingen discreet verpakt in een witte brievenbusdoos. Op de buitenkant zit een verzendlabel met daarop een barcode, het door jou opgegeven verzendadres en het retouradres van ons E-fullfilment center genaamd ‘WSSN’. Niemand kan dus zien wat jij besteld hebt.

Retour sturen

Wil je een (deel van je) bestelling terugsturen? Dat kan natuurlijk. Wij nemen producten terug binnen 30 dagen na aankoop. Dit doen wij alleen als de verzegeling van de thuistesten nog intact is.

Als je een artikel retour wilt sturen, ga dan naar onze retourpagina en volg de daar beschreven stappen.

Vragen of opmerkingen?

Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Als dat niet zo is, laat het ons weten. We doen dan onze best om een passende oplossing te bieden. Je kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina. Heb je een klacht? Dan kun je hier onze klachtenprocedure nalezen.